TOGO JUNGLE CHALLENGE 2017 | 22 nov 2017 tem 2 dec 2017

Meet & Greet

Wil je partner, vriend of sponsor ook graag mee naar Togo en Benin maar doen ze dit liever niet met de MTB dan bieden wij vanaf 2015 een unieke “Meet & Greet formule” aan waarbij jullie mekaar ontmoeten op het magische GoldenEye bivak en aan de finish op het strand van Grand Popo! Zij krijgen op die manier de mogelijkheid om er niet alleen de prachtige natuur te ontdekken maar beleven ook van zeer kortbij de Togo Jungle Challenge.

De afreis is voorzien op zondag 8 november 2015. We keren terug naar België samen met de deelnemers van de Togo Jungle Challenge op zondag 15 november.

De Meet & Greet wordt begeleid door onze collega’s van TransAfrica. Deze organisatie is al meer dan 30 jaar actief in West Afrika en is gespecialiseerd in het organiseren van reizen in Ghana, Burkina Faso, Togo en Benin. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lomé,Togo.

De organisatie bestaat uit een mix van Europese ( Italiaans, Deens, Frans) en Togolese medewerkers.

Prijzen en een gedetailleerd programma verschijnen kortelings op deze pagina en worden uitgebreid besproken tijdens onze presentatie op 4 februari in het Lindner Hotel te Antwerpen.

 

MEET AND GREET FB 2015